Samarbetspartners

KBT Båstad AB hjälper dig med en helhet. Själen, hjärnan och kroppen måste vara i balans. Vi hjäper dig att uppnå detta genom att koppla ihop dig med våra olika samarbetspartners.

Båstad Bjäre Läkarpraktik

Är du listad hos Båstad Bjäre Läkarpraktik så kan du genom dem få erbjudande om att gå på ikbt. Det är kbt som genomförs online genom 1177. Kostnad för detta är som ett patientbesök. Du som patient får göra mycket uppgifter själv online med jämna kontakter med mig som behandlare. Är du intresserad av detta så hör av dig till Båstad Bjäre Läkarpraktik på 0431- 23230

Båstad Fysio
Fascia Center Sweden

Båstad Fysio/ Fascia Center Sweden med Karoliina i spetsen är en kompetent fysioterapeut/fasciaexpert som fördjupar och vidareutbildar sig hela tiden. Det finns inget som hon inte klarar av. Vid uppvisande av kvitto på behandling hos Båstad fysio så ger jag dig 10% rabatt på valfri behandling.

bastadfysio.se

Kosttillskott

Har du någonsin testat om dina kosttillskott håller vad dem lovar?Oftast köper man ett kosttillskott men vet inte om det fungerar eller om man ligger i balans.
Zinzino erbjuder hemtest som du tar innan du börjar med produkterna och ett test efter 120 dagar. 
På detta sätt kan man kontrollera att produkten gör vad den ska.

Zinzino är revolutionerande när det gäller bla Omega 3
kosttillskott. Detta tillskott gör att du får en balans mellan Omega 6 och Omega 3 redan efter 120 dagar.

Är du intresserad av att testa dig eller vill du veta mer om produkterna,
kontakta mig på 0739-194017 eller på info@kbtbastad.se
Klicka dig direkt in på zinzino.com och lägg din beställning:https://www.zinzino.com/2008642186

Hälsostudion Båstad

Hälsostudion i Båstad erbjuder träning av alla sorter. Yoga som är avkopplande kan hjälpa dig när du mår dåligt och är till exempel stressad. Träning är ett bra sätt för att må bättre men det gäller att träningen är anpassad för just dig. Alla medlemmar på Hälsostudion får 10% rabatt hos oss vid uppvisande av medlemskort.

hstudion.se

google-site-verification=eFeZv3CSlOQpJaW6hgURdmPJiqH5S0MDe-p3PRPEV4U